Fakultet tehničkih nauka Novi Sad
Povratak
Studenti
Nastavnici
 

Registracija za ELMS portal


Neophodna samo za studente postdiplomce i prvi put upisane studente koji još nemaju pristup studentskom web servisu!

Korisnici studentskog ELMS portala se ne registruju za pristup istom počev od 01.09.2008. Studenti FTN-a logovanje na ELMS portal vrše upotrebom svog korisničkog imena i šifre Koju koriste za logovanje na studentski web servis. Svi studenti osnovnih studija koji se nisu registrovali za pristup studentskom web servisu mogu to učiniti praćenjem uputa datih ovde.

Korisnici nastavničkog ELMS portala koji su zaposleni na FTN-u se ne registruju za pristup istom počev od 15.05.2009. Studenti postdiplomskih studija FTN-a logovanje na ELMS portal vrše upotrebom registrovane email adrese koju registruju u kancelariji postdiplomskih studija. Eventualne neispravnosti usled pogrešno unetog JMBG zaposleni mogu reklamirati pri kadrovskoj službi.

Usled prelaska na klijentsko P2P preuzimanje programskih paketa sa ELMS portala počev od 01.09.2012. isto nažalost nije moguće kroz fakultetski proksi.

Želimo Vam uspešno korišćenje Vašeg ELMS portala...

Problemi u radu sa ELMS portalom

Ako u radu sa ELMS portalom naiđete na dodatne poteškoće možete da kontaktirate Vašeg MSDNAA Program Administratora (PA) na FTN-u slanjem elektronske pošte na adresu elms[at]uns.ac.rs.

 
| © 2008 Fakultet tehničkih nauka  - ELMS Administrator |